Tietoa yrityksestä

Evon Capital Oy Ab on nuorista ja innokkaista sijoittajista koostuva yhteisö. Niin yhtiön johdosta kuin toimijoista löytyy monipuolista osaamista monelta eri osa-alueelta. Yhteisömme on alati kasvava ja kehittyvä kokonaisuus. Ja tämä kokonaisuus koostuu omistajista.

Viimeisimmät kaupat

Päivitetty:

Toimitusjohtajan tervehdys

"Tervetuloa mukaan Evon Capitalin eeppiselle ja legendaariselle matkalle. Olen tämän nuorilla opportunisteilla täytetyn jahdin kippari eli toimitusjohtaja Aatu Pulkkinen.

Tehtäväni on varmistaa, että laivamme selviää markkinoiden myrskyjen läpi kunnollisella riskienhallinalla sekä toimintamme ottaa kaiken niin osakkaistamme, kuin myös markkinoiden piilevistä mahdollisuuksista.

Evon on enemmän kuin omistajiensa yksinkertainen summa, me olemme yhteisö! Tavoitteemme on luoda sinulle omistajana arvoa niin sijoitustoiminnallamme kuin muulla tekemisellämme. Hyppää siis mukaan eeppisiin sijoituspositioihin ja nuorten opportunistien täyttämiin osakasjuhliimme."

Aatu Pulkkinen, toimitusjohtaja

Yhtiön arvot

Eeppisyys

Kyseessä ei ole vain pelkkä sijoitus. Rakennamme päivästä toiseen meistä legendaarista tarinaa siitä kuinka uskalsimme yrittää ja menestyä. - Ei se päämäärä vaan se matka

Tuloksellisuus

Kaikessa tekemisemme ytimessä on osakkeen arvon nostaminen. Pyrimme minimoimaan kulut ja verot. Panostamme kuitenkin jatkuvasti toiminnan kehittämiseen.

Yhteisöllisyys

Yhtiömme on sen omistajien summa. Jokainen henkilöstömme jäsen on osakas ja jokaiselle osakkaalle taataan mahdollisuudet osallistua operatiiviseen toimintaan.

Omistajaksi

Sijoitusyhtiömme tarkoitus on tarjota tuoton lisäksi huikeita kokemuksia omistajillemme. Emme ole välttämättä tuottavin, vaan myös eeppisin. Mukaan Evonin toimintaan pääsee helposti ja pienikin osakas pääsee tuomaan näkökulmiaan esille. Pyrimme antamaan alustan oppiaa ja hankkia kokemusta monelta sektorilta. Toisille se voi olla samanhenkisten ihmisten yhteisö, jossa voi rennosti keskustella sijoittamisesta ja verkostoitua tulevaisuutta varten. Lopuille se voi olla kaikkea tätä ja lisäksi aktiivista osallistumista yrityksen sijoitustoimintaan, projekteihin, hankkeisiin tai yrityksen pyörittämiseen.

Tärkeää tietenkin on myös yhteisöllisyytemme: järjestämme osakkaille monenlaisia tapahtumia, joissa pääset tutustumaan laajaan omistajakuntaamme. Tapahtumatiimimme takaa säännöllisesti eeppisiä kokemuksia eri puolilla maata. Sijoitustoiminnassa pyrimme katsomaan laatikon ulkopuolelta, esimerkiksi etsimällä listaamattomia vaihtoehtoja. Indeksit voivat olla lyömättömiä, mutta koetamme silti löytää vaihtoehtoja. Sijoituspuolemme ottaa riskienhallinnan huomioon, sillä vaikka olemme nuorekkaita, tällä puolella ei sekoilla.

Tiimit

Markkinointitiimi

Markkinointitiimin vastuulla on vastata yhtiön markkinoinnista ja viestinnästä. Tehtävänä on myös ylläpitää yhtiön some-tilejä sekä ulkoista imagoa. Lisäksi markkinointitiimi suunnittelee ja luo oheistuotteita markkinointitarkoituksiin.

FAB

FAB eli financial advisor board on yhtiön sijoitusideoita tuottava toimielin. Sen tarkoituksena on tuottaa merkittävää lisäarvoa yhtiölle, mutta myös sen jäsenille. Monet ovatkin FAB:n ansiosta kuitanneet merkittäviä sijoitustuottoja myös omaan salkkuunsa.

Tapahtumatiimi

Tapahtumatiimin päävastuulla on Evon Capitalin tapahtumien ja vierailujen mahdollistaminen sekä järjestäminen. Tiimi järjestää monenlaisia tapahtumia, kuten kvartaalikatsauksia, yritysvierailuja sekä kokousten iltaohjelmia.

Usein kysytyt kysymykset

Kaverini toi minut tänne, mitä nyt?

Tervetuloa Evonin sivuille! Kaverisi varmasti ohjasi sinut tänne syystä. Voit tutustua käynnissä olevaan osakeantiimme sivun yläosasta tai lukea lisätietoja yrityksestä tältä sivulta.

Mikä ihmeen Evon Capital?

Nuorten ja sijoitusmielisten yhteisö. Sijoitamme monipuolisesti eri kohteisiin ja meillä on parhaillaan käynnissä osakeanti. Järjestämme myös osakastapahtumia monipuolisesti sijoitusteeman ympärillä.

Mihin Evon Capital sijoittaa?

Sijoitamme pääasiassa pörssilistattuihin tuotteisiin, mutta myös listaamattomiin yhtiöihin ja lainakirjoihin. Lähitulevaisuuden horisontissa siintää myös asuntosijoittamiseen osallistumen ja kryptovaluutat.

Mistä yritysjohto koostuu?

Yhtiöjohto koostuu omistajistamme. Evon Capital on yhteisö ja tämä yhteisö pyörittää itseään. Katso johdon esittely tästä.

Miten yritysjohtoa palkitaan?

Yhtiöjohtoa palkitaan yhtiökokouksen päättämällä oikeudella ostaa vuosittain rajoitettu määrä yhtiön C-sarjan osakkeita alennettuun hintaan.

Pääseekö toimintaan mukaan?

Osakkaat ovat tervetulleita vaikuttamaan yrityksen toimintaan. Meillä on osakasryhmä, josta pääsee monipuolisesti mukaan. Evon on yhteisö ja tarvitsemme aina tekijöitä!

Mitä riskejä yhtiössä on?

Tärkeimmät liikkeeseenlaskijaan ja sen toimintaan liittyvät keskeiset riskit:

 • Avainhenkilöiden menetys
 • Markkinan merkittävät vaihtelut
 • Epäonnistuneet sijoitukset
 • Liiketoiminta- ja strategiariskit (kasvustrategia voi jäädä toteutumatta osin tai kokonaan)
 • Lainsäädännölliset riskit

Tärkeimmät arvopaperiin liittyvät riskit:
 • Mahdollisuus menettää sijoitettu pääoma kokonaan tai osittain
 • Et välttämättä saa sijoituksellesi yhtään tuottoa
 • Osakemerkintä on peruuttamaton
 • Likviditeettiriski (et saa välttämättä myytyä osakkeitasi pois)
 • Yhtiöllä ei ole jatkuvaa tiedottamisvelvollisuutta
 • Osingonjakoon liittyvät riskit
 • Mahdolliset tulevat osakeannit ja/tai optio-oikeuksien tai muiden osakkeisiin oikeuttavien erityisten oikeuksien perusteella laimentavat osakkeenomistajan suhteellista omistusosuutta
 • Tuotto-odotuksen epävarmuus
 • Yhtiön tulevaisuudessa mahdollisesti maksamat palkat ja palkkiot yksittäisille avainhenkilöille

Miksi keräätte jatkuvasti uutta pääomaa?

Vaikka pääoman määrä ei ole itseisarvo, niin sen kerääminen on kuitenkin meille oleellista, sillä se luo uusia mahdollisuuksia. Esimerkiksi lainan hakeminen ja sen mahdolliset ehdot paranevat. Yksittäisten transaktioiden suhteelliset kulut laskevat ja kiinteiden kulujen suhde pääomaan paranee.